Verzenden

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen:

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of de Fietskoeriers. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen. Een overzicht van al onze Algemene Voorwaarden vind je onderaan elke bladzijde in de footer. Wilt u contact met ons opnemen, dan kunt u dat op verschillende manieren doen. U kunt via een berichtje sturen, u kunt kiezen een e-mail te sturen naar ons e-mail adres: info@createdbyearth.nl en u kunt ons via de chat op de website bereiken in de daarvoor opengestelde tijden.